-->

bildet mangler

Hyttetomter
Kragerøfjorden Hyttegrend ligger svært solrikt og lunt, med nærhet til sjøen og med en formidabel utsikt over fjorden. Hyttegrenda grenser i bakkant til Sjømannsheia naturreservat. Det er kort vei til Kragerø by og Skjærgården rundt Kragerø. Kun 3 km unna ligger Stabbestad, med 18- hulls golfbane, spahotell, pub, restaurant, butikk, utendørs badeanlegg med mer.

De to nye veiene i hyttefeltet har fått navnene Solhellinga og Kveldssola. Utbyggingen vil skje gradvis. Det er per i dag 14 ferdige tomter, se arealtabell og reguleringskart.

De nye tomtene i hyttegrenda er tilpasset terrenget de ligger i, og all infrastruktur frem til tomtegrense vil forestås av selger. Det legges kommunalt vann og avløp, strøm og fibernett frem til tomtene. Det er prosjektert med oppstillingsplass til to biler på alle tomter. I tillegg vil det anlegges parkeringsplasser i tilknytning til veiene i hyttefeltet. Ved avkjøringen fra hovedvei vil det etableres ny miljøstasjon for avfall, og dagparkering for besøk ved Kragerøfjorden Camping og Kragerøfjorden Brygge. Alle tomter vil få tilgang til båtplass og sjøbodplass ved Kragerøfjorden Brygge. I Solhellinga 1 ligger en visningshytte, satt opp av Byggmesterfirma Johnny Jensen A/S/Mesterhus. Les mer om visningshytta her. For bilder av området og visningshytte, se bildegalleriet. For omvisning i hytta, ta kontakt med Helge Ørvik.

 

© Kragerøfjorden.no