-->

bildet mangler

bildet mangler

Kragerøfjorden Camping

Campingplassen ligger idyllisk plassert i Kragerøskjærgården, med kort vei til Kragerø sentrum. Kun 3km unna ligger Stabbestad med 18 hulls golfbane, spahotel, pub, restaurant, storkiosk, utendørs badeanlegg med mer.

Vognplassene ligger spredt over et kupert område, med fantastisk utsikt til fjorden fra de øverste plassene, og med kun noen meters avstand til stranda fra de nederste plassene. På Kragerøfjorden Camping er det en fin sandstrand, solrikt, avskjermede plasser, rolige og familievennlig. Mange har bodd her i 15-20 år noen lengre. Enkelte har "arvet" plassen etter forrige generasjon, og andre familier bor her med flere generasjonstrinn, hvor de yngre generasjonene etter hvert etablerer seg på egne plasser. De aller fleste velger å anlegge sin egen have rundt vogna, noe som er fullt mulig siden vognene kan stå på plassen over vinteren.

Hovedtraseene brøytes når snøen kommer, så det er lett å ha tilsyn til vogna i vinterhalvåret. Det er mulig for de som ønsker det å bruke vogna også i vinterhalvåret, noe flere og flere gjør. Vann og avfall må bringes til/fra, da sanitæranlegget ikke er vinteråpent.

Det er lagt strøm og vann frem til alle vognplassene. Hver vogn har egen strømmåler og 16A sikring. Strømmen står tilkoblet hele året.

I skoleferien er det drift i kiosken. Her møter man Henry, som selger is, brus, sjokolade, kaffe og dagens aviser med mer. Kiosken fungerer også som et sosialt samlingspunkt, og hver dag kl 10 er det "gubbetreff" med kaffe og løsing av verdensproblemer.

© Kragerøfjorden.no